Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
  Bestel of bel 036-5490369
Home  // Portfolio  // Projecten Badkamertelevisie  // Crowne Plaza Brussel   

Crowne Plaza Brussel

Ook hier was Gadgets & Trends leverancier van de Badkamertelevisie.

Crowne Plaza Brussel is 10 suites rijk die allen een uitzonderlijke lifestyle ervaring aanbieden. Top extra voorzieningen, een ontspannende omgeving , unieke uitzichten over Brussel en een grote slaapkamer en badkamer (met Badkamertelevisie) die een nauwkeurig beeld weergeven van het glorierijke verleden van dit hotel. Een thuisadres voor reizigers die van de betere dingen in het leven houden.

Tegenover het grootste winkel centrum van België, op wandelafstand van de beroemde Grote Markt en het Historisch centrum. Aan de overkant van de grootste shopping buurt van de stad en dichtbij belangrijke stations zoals Brussel Zuid, eindstation van Eurostar & Thalys en het Noord Station voor direkte verbinding met de Brussel International Luchthaven.

BRON : www.crowneplazabrussels.be